Köpvilkor

Puzzel möbelserie är hantverksmässigt producerat. Det innebär att varje möbel produceras och specialtillverkas efter lagd order enligt kundens val av möbeltyp, material/träslag och eventuell ytbehandling. Det går därför inte att returnera eller byta beställda möbler efter att en order är genomförd och en orderbekräftelse är skickad till kund via e-post. Ångerrätten gäller inte på produkter från möbelserien Puzzel då de är specialbeställda.

Betalning

I och med att alla möbler från möbelserien Puzzel specialtillverkas efter kunds beställning/order ska en handpenning på 50 procent av ordervärdet betalas med delfaktura i samband med att orderbekräftelse skickas via e-mail till kund. Efter inkommen handpenning startar produktionen av möblerna. Leveranstiden är sedan 6-8 veckor om inget annat anges. Resterande belopp faktureras kund i samband med leverans. Full betalning av det fakturerade beloppet ska sedan ha inkommit till Shaping Objects senast sista betalningsdag som är angiven på fakturan. Tänk på att eftersom samtliga möbler i serien Puzzel är specialtillverkade efter varje kunds eget val så gäller ingen ångerrätt eller bytesrätt efter att orderbekräftelse är skickad och beställningen genomförd.

Priser

Priser är angiva inklusive moms, 25 procent. Vi förbehåller oss rätten att justera priser beroende på ändringar i avgifter, skatt, valuta eller andra oförutsedda faktorer som kan komma att påverka priset. Vi reserverar oss för eventuella ”tryckfel” när det kommer till prisinformation.

Leveranstid

Efter att kund erhållit orderbekräftelsen är beräknad leveranstid 4-6 veckor. Om leveransen av någon oförutsägbar anledning skulle ta längre tid än ovan preliminärt beräknad leveranstid så meddelar vi kund via e-mail. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från alla ersättningskrav till kund gällande leveransförseningar.

Frakt/shipping

Fri frakt inom Sverige, till beställarens adress/tomtgräns eller trappuppgångsdörr. Behövs ytterligare bärhjälp, monteringshjälp eller bortforsling av emballage så offereras detta separat och kommer att faktureras beställaren. Kontakta i så fall oss på Shaping Objects så återkommer vi med en separat offert för vald extratjänst och bokning av denna innan leverans sker. För leverans till andra länder, kontakta order@shapingobjects.se för en offert.

For shipping to other countries outside of Sweden please send an e-mail to order@shapingobjects.se for a separate quote.

Det är viktigt att du kontrollerar ditt gods för att upptäcka eventuella yttre transportskador när du tar emot ditt gods från fraktbolaget. Om yttre transportskador konstateras måste detta noteras på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittensen för att kunna reklameras till oss på Shaping Objects.

Övrigt

Vi reserveras oss för tryckfel i Shaping Objects kommunikation när det kommer till produkt och prisuppgifter. Tänk på att produktbilder som visa på vår site inte alltid exakt återger verkliga färger och utseende. Hur produkter visas beror på vilken typ av bildskärmsinställningar man har och kan variera mellan olika användare. För att köpa produkter hos Shaping Objects så måste man vara minst 18 år.